Știri locale pentru Satu Mare
SATU MARE ONLINE
Satu Mare și jud. Satu Mare
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:

Prescolarii din Blaja, in excursie la Carei: Judetul Satu-Mare
Ma 02 nov 2010 15:01:46 +0200


Judetul Satu-Mare
Judetul Satu-Mare: Actiunea face parte din Proiectul tematic “Culorile toamnei” ...

Actiunea face parte din Proiectul tematic “Culorile toamnei”
La finele saptamanii trecute, prescolarii care frecventeaza Gradinita cu Program Normal din localitatea Blaja au avut parte de o surpriza cat se poate de placuta, participand la prima excursie organizata de institutia de invatamant pe care o frecventeaza.
Copiii s-au simtit bine in parcul castelului
Insotiti de educatoarea lor, Ileana Silaghi, copilasii cu varsta cuprinsa intre 3 si 6 ani jumate au vizitat parcul din jurul castelului din Carei. Excursia face parte din proiectul tematic “Culorile toamnei”, proiect derulat la unitatea de invatamant saptamana trecuta. Zi de zi, prescolarii din grupa comasata, 14 la numar, au invatat multe lucruri interesante despre acest anotimp frumos – toamna. Ei au invatat poezii, cantecele specifice acestui anotimp, pregatind la nivelul grupei un mic spectacol pe aceasta tema. Tot ceea ce au aflat ei de la doamna educatoare la gradinita au avut mai apoi ocazia sa observe in mijlocul naturii. In parcul castelului careian copiii s-au plimbat bucurosi pe covorul de frunze ruginii, au ascultat fosnetul lor si au observat schimbarile din natura care intervin in momentul in care un nou anotimp se instaleaza. Dupa o saptamana de vacanta, prescolarii vor continua sa invete tot despre toamna, atentia lor fiind captata de roadele acestui anotimp considerat a fi cel mai darnic dintre toate. Prescolarii din Blaja au fost pentru prima data intr-o excursie, iar parintii lor s-au aratat incantati de actiunile de acest gen. Pentru reusita excursiei, educatoarea lor, Ileana Silaghi, isi propune sa mai organizeze activitati extrascolare si in viitorul apropiat, in conditiile in care copiii au reusit sa asimileze multe lucruri noi.


Sursa: Informaria-zilei.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti