Știri locale pentru Satu Mare
SATU MARE ONLINE
Satu Mare și jud. Satu Mare
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:

11 francezi au venit sa danseze la Caminul de Batrani
Vi 22 aug 2008 08:19:36 +0300


Caminul Spital din Satu Mare
Membrii Asociației “Noroc România” au petrecut 4 zile alături de vârstnici

La Căminul Spital din Satu Mare, un grup format din 11 francezi a susținut pentru bătrânii spitalizați un spectacol de aproximativ trei ore. Spectacolul a constat în cântece, dansuri și în prezentarea animată a zonelor din Franța.
Francezii, membri ai asociației “Noroc România”, sunt veniți în România de o săptămână, din care patru zile le-au petrecut la acest spital.
Potrivit ergoterapeutului spitalului, Iliana Pop, toate cheltuielile au fost suportate de francezi, deoarece ei au dorit să aducă un strop de fericire în sufletul bătrânilor și să socializeze cu ei.
În cele patru zile petrecute cu beneficiarii, francezii au organizat împreună cu personalul spitalului diferite jocuri și activități. Potrivit personalului, aceste activități au avut drept scop ocuparea timpului.
Președintele asociației “Noroc România” din Franța și liderul grupului, Marie Pierre Jarrot, a declarat că ei sunt foarte fericiți de timpul petrecut cu bolnavii.


Sursa: Informatia-zilei
Curs valutar:

Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti