Știri locale pentru Satu Mare
SATU MARE ONLINE
Satu Mare și jud. Satu Mare
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:

Basescu a trecut ca vantul prin Satu Mare
Jo 07 aug 2008 15:15:30 +0300


Basescu la Satu Mare
Stiri Satu Mare : Președintele României a stat doar 10 minute pe aeroportul sătmărean

Președintele României a stat doar 10 minute pe aeroportul sătmărean

Fie că mizează pe elementul-surpriză, fie că pur și simplu nu-l interesează publicitatea prin comunicate de presă, președintele Traian Băsescu a reușit să prindă pe picior greșit autoritățile din județ. Foarte puțină lume cunoștea că avionul prezidențial va ateriza în zonă.
Pe Aeroportul din Satu Mare Băsescu a fost primit de prefect și de președintele Consiliului Județean.
Nu tu poliție, nu tu grupuri de politicieni. Nici măcar președintele PD-L Satu Mare, Ioan Holdiș, nu a aflat decât din ziar că vine părintele spiritual al partidului în zonă.
Nu a fost prezentă la aeroport nici măcar presa locală. Cu excepția Informației Zilei. Chestiune de oră. Ziariștii noștri s-au dus cu o oră înainte la aeroport. Nu au avut voie să facă fotografii. Imaginile au fost luate de la distanță. Ca și cum președintele ar fi fost o mare vedetă care se dezbracă pe plajă.
Dar vizita-surpriză și-a făcut efectul scontat. Președintele a creat un eveniment de presă. Îl tratăm ca atare. Pe aeroport îl aștepta un elicopter care l-a dus în Maramureș, în zonele inundate.
Nici în Maramureș președintele Băsescu nu a stat prea mult. Doar 62 de minute, în Poienile de Sub Munte.


Sursa : Informatia Zilei


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

Basescu a trecut ca vantul prin Satu Mare
Curs valutar:

Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti