Știri locale pentru Satu Mare
SATU MARE ONLINE
Satu Mare și jud. Satu Mare
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:

Electrolux Satu Mare, 11 ani de la preluarea Fabricii de aragaze “23 August” : Satu Mare
Lu 11 aug 2008 14:32:19 +0300


Electrolux Satu Mare
Satu Mare : Peste 4.000 de persoane, angajați și invitați ai acestora, s-au distrat vineri la ștrand

Ziua de 8 august nu a fost una obișnuită pentru locuitorii din Satu Mare și pentru cei peste 1.800 de angajați ai fabricii Electrolux. Aceștia au sărbătorit vineri, la Ștrandul Satu Mare, alături de cei dragi, de conducerea Electrolux România și de oficialități locale, reprezentate de primarul municipiului reședință de județ, Iuliu Ilyes, și de viceprimarul Adrian Albu, cea de-a 11-a aniversare de când grupul suedez a preluat acționariatul majoritar al fabricii Samus SA și ziua Ramurii Electrotehnice. Cu această ocazie, toți angajații Electrolux au beneficiat de o zi liberă în care s-au putut simți bine împreună.

Directorul de producție al fabricii sătmărene, Ștefan Kurti, urmat de președintele sindicatului fabricii, Sorin Faur, și de primarul municipiului Satu Mare, Iuliu Ilyes, au vorbit în deschiderea sărbătorii și au mulțumit angajaților Fabricii Electrolux pentru profesionalismul și dedicația lor, în urma cărora Electrolux este unul din liderii pieței de electrocasnice din România.

Distracția a început la ora 12

Vineri, de la ora 12, toți invitații s-au bucurat de un program special ce a inclus printre altele concerte, reprezentații de dans sportiv și o tombolă. La manifestări au participat aproximativ 4.000 de persoane.
Grupul Royal Dance Club a fost cel care a inaugurat seria concertelor desfășurate în aer liber. A urmat formația din Ungaria, Amulet, intepreta de muzică populară Andreea Faur, cunoscutul folkist sătmărean Emilian Onciu, Florin Rosan, cântăreț de muzică populară, și formația 4Ever, care a interpretat piese retro și de muzică ușoară. Pe scenă au urcat apoi Maria Dan Golban, Petrică Mureșan și Traian Ilea, rapsozi ai muzicii populare.
Nici cei mici nu au fost uitați de organizatori, care le-au amenajat două locuri speciale în care s-au putut juca în voie.

La tombolă s-au câștigat aparate electrocasnice

La tombolă s-au pus în joc premii constând în aparate electrocasnice: ceainice, prăjitoare de pâine, cafetiere, mixere, un cuptor cu microunde, un aragaz, o mașină de spălat rufe și o combină frigorifică. Desigur, toate produse în cadrul Grupului Electrolux.
Iată lista câștigătorilor: frigider - Andrei Paionel; mașina de spălat -Sabin Comiat; aragaz - Molmar Robert; cuptor cu microunde - Pop Csernati; mixere - Marin Zaharia, Mihaela Durla; Foldi Istvan, Szatahkovics Iulian, Maria Borca; filtre de cafea - Nemet Ildiko, Benke Levente, Mezei Samuil; prăjtor de pâine - Irhasz Katalin, Varga Mihai, Nicolae Niță; ceainic - Budai Ștefan, Pal Arpad, Gheorghe Pop; aspiratoare - Csorvasi Ștefan, Liliana Motoi, Korodi Andrei.
Sărbătoarea s-a încheiat la ora 22 cu un foc de artificii spectaculos pregătit în cinstea echipei formate din peste 1.800 de membri ai Electrolux și a tuturor participanților la acest eveniment deosebit.

Grupul Electrolux este unul din cei mai mari producători de aparatură electrocasnică din lume

Grupul Electrolux este unul dintre cei mai mari producători din lume de aparatură electrocasnică și de uz profesional, cu vânzări de peste 40 de milioane de produse anual, către clienți din 150 de țări.
Compania pune accent pe inovație, pornind de la cunoașterea aprofundată a nevoilor reale ale consumatorilor casnici și profesionali.
Electrolux produce frigidere, mașini de spălat vase, mașini de spălat rufe, aspiratoare și aragaze ce sunt vândute sub mărci renumite ca Electrolux, AEG-Electrolux, Zanussi, Eureka și Frigidaire.
În anul 2007, vânzările Grupului au totalizat 105 miliarde coroane suedeze, iar numărul total de angajați este de 57.000.


Sursa : Informatia Zilei


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

Electrolux Satu Mare
Curs valutar:

Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti