Știri locale pentru Satu Mare
SATU MARE ONLINE
Satu Mare și jud. Satu Mare
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:

Primaria Satu Mare a premiat cei mai harnici administratori de blocuri: Satu Mare
Mi 20 aug 2008 14:37:00 +0300


administratori de blocuri Satu Mare
Satu Mare: Ieri, în sala de ședințe a Primăriei Satu Mare au fost invitați reprezentanți ai asociațiilor de locatari/ proprietari ...

Ieri, în sala de ședințe a Primăriei Satu Mare au fost invitați reprezentanți ai asociațiilor de locatari/ proprietari care s-au înscris la concursul “Satu Mare, oraș verde - Satu Mare, oraș curat - Bloc curat, bloc premiat”, inițiat de Primăria Satu Mare în colaborare cu Agenția pentru Protecția Mediului și Florisal.

În acest cadru a avut loc festivitatea de premiere a câștigătorilor concursului, care s-a desfășurat de-a lungul a trei luni de zile, parcurgând mai multe etape.
La festivitate, alături de reprezentanții blocurilor înscrise în concurs au mai participat viceprimarul Gabor Kereskeny, Vasile Radu Anderco - șef birou relații cu cetățenii, Liliana Măgurean - responsabil cu probleme energetice, Elisabeta Bekessy - directorul Agenției pentru Protecția Mediului, alți invitați.

3 blocuri din 10 au fost premiate

Vasile Radu Anderco a prezentat motivele care au condus la inițierea acestui concurs, criteriile care au stat la baza aprecierii evoluției activităților în cadrul întrecerii, fiind apoi arătate imagini despre fiecare asociație la începerea competiției și pe parcurs, surprinse la vizitele ulterioare. S-a mai menționat faptul că punctul final al acestui concurs va fi doar anul viitor, atunci când se va face recepția lucrărilor de reabilitare termică la cele trei blocuri care au ocupat loc pe podium, premiul fiind consistent. Din cele 10 asociații înscrise în concurs, primul loc a fost ocupat de asociația de pe bulevardul dr. Vasile Lucaciu nr. 46, locul II de asociația de pe aleea Milcov nr. 7, bloc T6, scara A, iar locul III de asociația Dorna nr. 16. Premiile obținute sunt demne de luat în seamă. Proprietarii au economisit între 850 și 950 euro/apartament. Ocupanta locului I va beneficia de reabilitarea termică gratuită a blocului, ocupanta locului II va plăti doar 33% din costurile de reabilitare termică, iar asociația clasată pe locul III va plăti doar 66% din costurile de reabilitare. Pe lângă premiile consistente, câștigătorii au primit flori și material dendrologic care să înfrumusețeze incintele blocurilor. Au fost premiate tot ieri și cele două balcoane înscrise în concurs.


Sursa: Informatia-Zilei
Curs valutar:

Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti